Focus en rust bij fit20 Wageningen

De sfeer bij een fit20 Wageningen kenmerkt zich door rust, kwaliteit en aandacht. Je wordt als gast ontvangen en in alle opzichten gerespecteerd. Alles is er op gericht om te zorgen dat jouw kostbare trainingsminuten optimaal benut worden. Er zijn geen spiegels of harde muziek. Er is zo min mogelijk afleiding van andere mensen, omdat iedereen die bij fit20 Wageningen traint alleen voor de training komt. Je focust je in alle rust op je training. Al jouw aandacht is voor je trainingsprestatie, en de aandacht van jouw personal trainer is voor jou.

Concentratie en ‘mindful’ trainen

Bij fit20 Wageningen willen we maar één ding: jou begeleiden naar een effectieve gezondheidsprikkel. Doordat niets jou afleidt ga je veilig uit je comfortzone. Je kan namelijk meer dan je denkt. Op deze manier heeft de training een sterk positief mentaal effect. Als je goed traint, heb je letterlijk geen energie om te praten. Je focust maar op één ding en zo is fit20 ook heel goed om je concentratie te trainen.

Privacy en geen afleiding

In de studio van fit20 Wageningen is er weldadige rust en zo min mogelijk afleiding. Er is geen harde muziek, er zijn geen spiegels, geen volle zalen, er is geen ‘gezellige’ sportkantine, maar wél een frisse en schone trainingsruimte die luxe aanvoelt.

Rust en uitnodigend

Niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak tijdens het leveren van een topprestatie. Daarom train je bij fit20 Wageningen zonder pottenkijkers. Als er op drukke tijden ook andere klanten worden getraind, dan zijn zij altijd gericht op hun Personal Trainer én hun topprestatie en niet op jou.

Ontdek alles over fit20